Klantenservice medewerker 40 uur

Als klantenservice medewerker werk je nauw samen met een team van 10 collega’s en ben je dagelijks bezig met het te woord staan en helpen van onze klanten. Je hebt veel contact met eindgebruikers en door het opdoen van kennis speel je een adviserende rol spelen binnen de Tacx organisatie. Klanttevredenheid is voor jou een drijfveer en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wil jij aan de slag in een dynamisch team met gezellige collega’s? Lees dan snel verder!

Reageer direct

 

HOE GA JE DIT DOEN?

Als Klantenservice-medewerker weet je op een vriendelijke en professionele manier je collega’s en onze klanten van over de heel wereld te helpen en informeren. Je hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Klanten helpen en informeren
Het beantwoorden van vragen van klanten via verschillende kanalen: telefoon, social media en email . Tacx helpt eindconsumenten en klanten zoals distributeurs en winkels van over de hele wereld. Door een vraagstuk of probleem op de juiste manier te analyseren, help je de klant op een vriendelijke en efficiënte manier. Vaak kan het probleem opgelost worden, waarna de klant het product weer optimaal kan gebruiken. Soms is het nodig om het product retour te sturen en eventueel te repareren. Voor het contact met onze klanten werken we in een systeem waarin je gemakkelijk alle vraagstukken en reacties bijhoudt en kunt behandelen.

Productoptimalisaties

Als Klantenservice medewerker spreek je dagelijks gebruikers van onze producten. Zodoende heb je goed inzicht in welke vragen zij hebben en welke problemen eventueel voor kunnen komen. Problemen die structureel voorkomen, worden besproken met ons productontwikkelings- en productieteam en gezamenlijk opgelost. Voor veelvoorkomende vragen wordt samen met productontwikkeling en marketing gezocht naar een manier hoe dit verduidelijkt kan worden. Eigen initiatief hierin wordt hier zeer gewaardeerd.

Werkverdeling
De meeste druk in de functie van Service medewerker ligt in het trainer seizoen, dat ongeveer loopt van september t/m februari; met een grote piek in december en januari. In de maanden september t/m maart ben je voornamelijk bezig met het beantwoorden van vragen en administratieve handelingen die hiermee te maken hebben. De andere maanden ligt de focus wat meer verdeeld in ontwikkeling, kennis update, testen en structurele projecten.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve oplossingsgerichte teamspeler met een drijf voor klanttevredenheid en oplossen van problemen. Die plezier haalt uit het verwezenlijken van de wens van de klant en oplossen van problemen. Daarnaast is het belangrijk dat je snel kennis vergaard over de werking van onze producten. Interesse in techniek en onze producten is daarvoor van groot belang.

Hiervoor beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan;
 • Bent oplossingsgericht;
 • Bent proactief, hebt een echte “can do” mentaliteit;
 • Bent een “pietje precies” en werkt nauwkeurig;
 • Bent stressbestendig en kan snel schakelen;
 • Kan zelfstandig en in teamverband werken;
 • Bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden of het weekend te werken.

En de volgende kennis en ervaring:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau of hoger;
 • Jij kunt goed overweg met computers en maakt de systemen snel eigen;
 • Sterk ontwikkelde interpersoonlijke- en sociale vaardigheden;
 • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels. Duits en Frans is een pré.

 

WIE ZIJN WIJ?

Tacx is een innoverend bedrijf dat fietstrainers, bidons en andere toebehoren voor de wielersport produceert en wereldwijd in de winkels ligt. De drive om voortdurend te willen vernieuwen is typerend voor het bedrijf.

Als Klantenservice-medewerker bij Tacx ben je in werkzaam in een dynamisch team bestaande uit 10 personen. Wij bieden de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van een internationaal groeiend bedrijf. Daarnaast bieden we kansen voor jouw eigen ontwikkeling zoals opleidingsmogelijkheden. En een goed, marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw inzet en prestaties.

 

Geïnteresseerd?
Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 15 april naar Marianne van der Plas via [email protected]

Reageer direct

Andere job?
Bekijk onze andere vacatures hier >